Welkom bij Lapparts.nlU vindt bij ons een groot assortiment aan laptop onderdelen en bijpassende accessoires

Heeft u vragen? Bel ons op 0548-624815 of mail naar info@lapparts.nl

Over Lapparts

Webwinkel in laptop onderdelen

LAPPARTS is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van een groot assortiment laptop onderdelen en accessoires!
LAPPARTS richt zich op de particuliere en zakelijke markt, maar ook voor resellers zijn er prima mogelijkheden om deze laptop onderdelen in hun assortiment op te nemen.

Onderscheidend

LAPPARTS kenmerkt zich met haar eigen merk GB laptop adapters en kan al deze verschillende adapters veelal uit voorraad leveren.
LAPPARTS heeft als enig Nederlands bedrijf de licentie om gecertificeerde laptop accu's van het merk CMP te verkopen. Al deze producten worden in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding op de markt gezet. Daarbij wil LAPPARTS zich onderscheiden met een zeer hoog service level.

Prijs, snelheid en kwaliteit

Vanwege korte inkoopkanalen is LAPPARTS in staat deze kwalitatief sterke producten tegen scherpe prijzen aan te bieden.
Veel kennis op logistiek gebied zorgt ervoor dat de klant het product binnen no-time in huis heeft.
Ieder product wordt voor verzending uitgebreid getest, zodat de kans op defecten tot een minimum wordt beperkt.
Bent u het heel snel nodig? Afhalen op onze locatie is uiteraard mogelijk.

Service level

Met betrekking tot allerlei vragen kunt u op een eenvoudige manier in contact komen met een medewerker van LAPPARTS. Geen 06 of 0900 servicenummers met ellenlange wachttijden, maar gewoon bellen en snel te woord worden gestaan. Daarnaast wordt uw mail zeer spoedig afgehandeld en is er een mogelijkheid tot online chat met één van de medewerkers.
Per email wordt u van iedere statuswijziging van uw order op de hoogte gehouden.

Bereid tot meer

LAPPARTS zal op verzoek van klanten de markt afstruinen om het gevraagde product te bemachtigen, indien deze nog niet in het assortiment is opgenomen. De klant is immers koning!