Welkom bij Lapparts.nlU vindt bij ons een groot assortiment aan laptop onderdelen en bijpassende accessoires

Heeft u vragen? Bel ons op 0548-624815 of mail naar info@lapparts.nl

Onze kwaliteiten

Kwaliteitsproducten

Wij kopen kwaliteitsproducten in, omdat we willen dat een klant tevreden is over ons product. Dit bewerkstelligen wij door korte lijnen met onze fabrikant te onderhouden en onze wensen duidelijk aan te geven. We hebben ons eigen merk GB adapters volgens Europese normen laten ontwikkelen. Daarnaast hebben we als enig Nederlands bedrijf de licentie voor onze laptop batterijen.
Om het percentage uitval zo laag mogelijk te houden, gaat ieder product uitgebreid getest de deur uit.

Snelle levering

We streven na om ieder product binnen 24 uur bij de klant af te leveren. Door ons voorraadsysteem zijn we in staat onze voorraadpositie zo goed mogelijk in de gaten te houden.
Indien iets niet op voorraad is, zullen we dezelfde dag nog bestellen en is de levertijd 5-8 werkdagen. Daarnaast kan u ook uw product afhalen waardoor u uw product nog sneller in handen heeft.

Scherpe prijzen

Onze producten proberen we continu zo scherp mogelijk aan te bieden. Wij hebben niet de intentie de goedkoopste te zijn, maar in eerste instantie zorg te dragen voor de beste kwaliteit. Als u de prijs bekijkt in de verhouding prijs-kwaliteit dan zullen wij bij de koplopers horen. Realiseer dat er wel degelijk veel verschil zit in de kwaliteit van deze producten bij de diverse aanbieders.

Garantie “hier gegarandeerd!”

Aangezien wij kwaliteitsproducten inkopen, kunnen wij op ieder product een jaar garantie geven.
Geen kleine regels, maar helder en transparant!

Betrouwbare betaalmogelijkheden

Wij gebruiken alleen de landelijk bekende betrouwbare betaalopties van Ideal, creditcard, Visa, Mastercard, PayPal, overboeking of rembours.

Gratis verzending

Uw verzending gratis door heel Nederland mits het aankoopbedrag minimaal € 30,- exclusief BTW is. In geval van rembourskosten berekenen we deze wel door.